Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Vin sarbatorile

Posted on 5

Stiu, mai sunt doua saptamani pana se aprind luminitele in oras, tot atatea saptamani pana vine Mos Nicolae si mai bine de o luna pana la Mos Craciun. Insa ce e de facut atunci cand la tv sunt difuzate deja reclamele si filmele de sezon, in magazine au aparut brazii, ornamentele si decoratiunile si vremea rece ne duce direct cu gandul la iarna geroasa?! Iti zic eu ce e de facut… ne lasam prada si intram in spiritul minunatelor sarbatori de iarna.

Ne gandim la Craciun si la Mos Craciun, facem lista cu ce vrem sa gasim sub brad si cu ce vrem sa daruim celor dragi, si clar incepem sa cautam oferte pentru seara de Revelion.

Nu uitam nici de tinutele pe care le vom purta la masa in familia si la petrecerea de Craciun, dar si in noaptea dintre ani. Daca nu ai nici cea mai mica idee ce vrei sa porti, eu iti propun sa contezi pe orice piesa vestimentarie aurie. Auriu este una dintre nuantele vedeta ale lunii decembrie. In plus, pentru seara de Revelion poti sa optezi pentru un outfit deosebit, care implica o masca si o atitudine demna de un personaj din filmele de la Hollywood.

Vin sarbatorile, vin….

FOTO: Marian Sterea

signature