Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Toamna se numara culorile tari

Posted on 5

Toamna se numara culorile tari… nu este o obligatie, dar as putea spune ca este o necesitate. Culorile vii par sa lipsesc din viata noastra atat la propriu, cat si la figurat, asa ca am face bine sa cautam o modalitate prin a le introduce cat mai rapid in vestimentatie, in stilul de viata si in ganduri. Da, in ganduri, acolo cred ca avem cel mai mult nevoie de nuante viu colorate.

Nu zic sa vedem totul in roz, sunt atatea culori in frumoase, incat e si pacat sa ne rezumam la una singura. Imaginati-va o lume in culorile curcubeului: sa pasim pe strazi roz, cerul sa ramana bleu, cladirile sa fie verzi si portocalii, gardurile mov… Altfel ne-am bucura de fiecare zi. De fapt… chiar ne-am bucura cu sufletul.

Stiti ca exista si terapia prin culori. Spre exemplu, galben este cea mai calda culoare, este o culoare a luminii si a vietii, simbolul tineretii. Galbenul linisteste, inveseleste, sporeste capacitatea de concentrare si confera o stare de implinire mentala.
Roz, care este si culoarea mea preferata, reflecta bucurie si confort, fiind o culoare a iubirii si a puritatii.

Prin urmare, haideti sa sfidam sezonul rece, care reuseste de fiecare data sa ne imbrace in haine intunecate, si sa aducem o pata de culoare in peisaj, chiar daca asta inseamna o esarfa sau paltonul pe deasupra unui outfit all black.

Botine: Nasty Gal

Pantaloni: TopShop

Top/Palton: H&M

Ghete: TopShop

Pantaloni: TopShop

Pulover/Fular: H&M

Geanta: H&M

FOTO: CATALIN ALIONTE

signature