Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Goana dupa cadoul perfect

Posted on 7

Nimic nu ma incanta mai tare decat posibilitatea de a darui: iubire, o imbratisare sincera, un sarut dulce, un zambet, o vorba buna, un gest atent, un ceai cald, o prajitura, un cadou. 

Si imi place sa daruiesc aparent fara motiv, atunci cand nu este o aniversare, nu se sarbatoreste o reusita sau nu este Craciunul; imi place sa daruiesc fara sa primesc ceva la schimb, este suficient sa vad bucuria pe chipul celui care a primit cadoul. 

Dar acum suntem in luna cadourile, este Craciunul, iar motivele pentru a darui sunt infinite. Obositoarea goana dupa cadouri este, cu acest prilej, justificata, pentru ca de Craciun nu se daruieste orice, ci se daruieste cadoul perfect. Un cadou perfect alaturi de toata dragostea si sentimentele frumoase pe care le porti in inima pentru cel sau cea care primeste cadoul tau. 

Asa cum spunea Dalai Lama: „Dăruiește-i persoanei pe care o iubești: aripi pentru a zbura, rădăcini pentru a se întoarce și motive pentru a rămâne.”

signature