Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Pe urmele lui Eminem [2]

Posted on 4

„Pe urmele lui Eminem” a reprezentat un amalgam de trairi si sentimente pe care imi este tare greu sa le exprim in cuvinte. Am facut sute de fotografii si filmulete, insa ce mi-a ramas in minte si in suflet face mai mult decat orice fotografie.

Eminem a fost si inca este idolul multor tineri din intreaga lume. El pare sa-i fi inteles pe multi dintre cei cu probleme in familie, pe cei care nu au reusit sa se integreze intr-un grup si care au vazut in Eminem si in muzica lui refugiul de care aveau nevoie.

8 Mile este una dintre strazile rau famate ale Detroitului, insa aici a luat nastere povestea acestei legende in hip-hop. Va dati seama ce emotii m-au cuprins atunci cand am pasit pe strada si am constientizat ca 8 Mile nu este doar un nume de album, sau un cadru dintr-un film, ci o poveste 100% reala, povestea unui invingator. Pentru mine, Eminem este un exemplu de urmat, este dovada vie ca atunci cand lupti pentru un vis nu ai cum sa dai gres.

 

  

 

signature