Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

O zi in pielea lui Venom [Scena Misterelor]

Posted on 2

Spuneam intr-un material trecut ca iubesc statutul de persoana publica, dar nu am mentionat si de ce. Exista un singur motiv: acest statut imi ofera sansa de a intalni oameni deosebiti, de a ajunge in locuri fascinante si de a trai niste experiente pe care, ca si un simplu om, probabil nu as fi avut ocazia sa le traiesc.

Nu ma refer doar la faptul ca pot urca pe scena si pot face tot publicul sa cante cu mine, nici la ocazia de a ma afla in platoul tuturor emisiunilor sau la cele mai tari evenimente.

Ma refer la experiente precum Te cunosc de undeva, Splash! Vedete la apa, Fort Boyard si, de curand, Scena Misterelor. Aici am spus DA unor provocari pe care nu stiu cati ar avea curajul sa le incerce. Daca la Te cunosc de undeva am intrat in pielea mai multor personaje celebre, femei si barbati, iar la Fort Boyard am mancat aproape un ou intreg de strut si am sarit de la peste 30 de metri in ocean, la fel si la Splash!, unde am sarit de la 10 metri, in ceea ce priveste provocarea din cadrul emisiunii Scena Misterelor, ea a constat in imposibilitatea de a vedea ceva in jurul meu si de a respira pe nas de la 11:30 pana la 16:30.

Cat despre Venom, personajul in care am fost deghizata, este unul dintre cele mai populare personaje din istoria Marvel. Este periculos si infricosator, un urias cu ochi mari, o gura cu dinti foarte bine ascutiti si cu o limba lunga si musculoasa. M-am simtit excelent in pielea lui! Si da, as mai spune inca o data DA unei astfel de provocari!

signature