Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

O nouă etapă…

Posted on 4

Există momente în viață în care trebuie să decizi, să-ți asumi, să ai curaj și nu în ultimul rând să privești cu încredere spre viitor. Orice sfârșit înseamnă de fapt un nou început. 

Sunt clipe în care, chiar dacă sufletul te îndeamnă să nu pleci, trebuie să ai puterea să privești cu optimism spre tot ce va urma.

Am decis, împreună cu Traian, să ne separăm. Nu au existat niciun conflict, nicio discuție tensionată și nici reproșuri. Atunci când am realizat că planurile noastre nu se mai îndreaptă în aceeași direcție am hotărât că nu are rost să mai continuăm. Un mariaj la distanță este dificil de întreținut pentru orice cuplu, iar noi, după 14 ani de relație, am decis că vom rămâne aceiași prieteni buni și niște părinți extraordinari pentru Sienna. 

Nu există secrete sau elemente picante care să stea la baza deciziei noastre. Doar atât: Andreea și Traian încep o nouă etapă a vieții separat, însă mereu vor avea o legătură indestructibilă. 

Este o decizie pe care am cântărit-o cu atenție și am luat-o cu responsabilitate. 

Un divorț este dureros, însă nu și un obstacol de nedepășit.

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/andreea-antonescu-totul-despre-divort-de-cateva-luni-eu-si-traian-suntem-doi-oameni-liberi-motivele-care-au-condus-la-destramarea-casniciei-2484297

 

signature