Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

My CKs

Posted on 4

Atunci cand temperaturile scad brusc si, dupa o perioada cu soare stralucitor, ne intoarcem la minus grade si la geaca de iarna, desi cica este primavara, te simti inselat. Te simt inselat, dar nu ai de gand sa pierzi batalia. La urma urmei, mai sunt doar cateva batalii si tu vei castiga razboiul – pentru ca primavara o sa isi intre intr-un final in drepturi.

Asa ca, daca incepand de astazi, s-au anuntat ploi, ninsori, vant si ce s-o mai fi anuntat, m-am gandit ca o sedinta foto rapida care sa ma scape de plictiseala si de alte ganduri si-ar face treaba. Si pozele nu sunt intamplatoare, ci sunt ca sa-mi aduca aminte ca in curand vine vremea jeansilor rupti, a bustierelor… mai pe scurt: a outfit-urilor sexy.

Sexy, daca ma intrebi pe mine, trebuie sa fim in orice moment, chiar si atunci cand nu cineva sa ne vada. Niste fotografii sexy realizate intr-o zi oarecare, poate atunci cand iti inviti o buna prietena acasa si vreti sa va distrati putin, iti vor oferi un boost de incredere. Le-ai urcat pe Instagram, ai primit aprecieri si, gata, deja te simti mai bine.

Sau, dimpotriva, le poti face pentru tine. Nu trebuie sa arati tuturor ca esti mandra de tine si de felul in care arati, poti face pozele pentru arhiva proprie si sa te uiti la ele ori de cate ori simti cum scade increderea in tine.

Foto: Catalin Alionte

signature