Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Luna Femeii

Femei, luna asta este despre noi. Stiu ca este greu sa te pui pe tine pe primul loc atunci cand ai un barbat alaturi caruia vrei sa ii demonstrezi ca el este centrul universului tau sau un copil pentru care esti in stare sa strabati lumea in lung si in lat ca sa ii oferi ce este mai bun, dar macar o data pe an, timp de o luna, fa-ti timp pentru tine.

 Pentru ca luna martie este luna in care trebuie sa luam ce ni se cuvine, si anume iubire, fericire, respect si apreciere. Este luna in care ne lasam mai mult iubite in loc sa fim noi cele care oferim mai multa iubire, cum suntem obisnuite.

Aranjeaza-ti parul, fa-ti manichiura, da-te cu parfum si nu uita de ruj, imbraca-te in cele mai frumoase hainute, tine capul sus, spatele drept si priveste-i in ochi pe toti cei cu care interactionezi. Arata-le ca esti o femeie in adevaratul sens al cuvantului si ca in spatele celei care lucreaza de dimineata pana seara si care are grija de casa si de toti cei din jurul ei, se afla o femeie frumoasa, puternica, independenta si care merita toata aprecierea din lume.

P.S.: Nu uita sa iti faci o poza in fiecare zi! Straluceste!

signature