Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Frenezia cumparaturilor de Craciun

Posted on 4

Pentru mine, Craciunul chiar este „the most wonderful time of the year”. Si vreau sa cred ca si pentru voi este la fel – o sarbatoare magica in care domnesc fericirea, entuziasmul de copil, iubirea, luminitele, culorile si, bineinteles, cadourile. Este o sarbatoare a familiei, asa ca indiferent unde m-as afla, in Romania ori in America, cei dragi nu lipsesc de langa mine.

Perioada cumparaturilor de iarna ma entuziasmeaza la fel de tare ca si momentul daruirii cadourilor, asa ca incep pregatirile inca de la inceputul lunii decembrie.

Cel mai mult timp il „pierd” incercand sa aleg cadourile perfecte pentru Sienna. Si este un timp „pierdut” cu folos, pentru ca ramane surprinsa de fiecare data cand afla ce se ascunde in pungi si in cutiile atent impachetate. Ma vad pe mine din nou copil de fiecare data cand ea alearga din pat pana sub bradul de Craciun si incepe cu nerabdare sa deschida cadourile.

Voi ce va doriti sa va aduca Mos Craciun anul asta? La mine cadoul deja a venit. 😍🎄💝🎁

 

signature