Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

De la copilărie la DISKOteka

Posted on 8

Gata, au trecut și aceste câteva zile de relaxare… deși… tot pe drumuri… de la Galați la Bucureşti, apoi la Slatina, înapoi în Bucureşti, după, la mare, revenit în Bucureşti, Galați încã o datã și în sfârșit…. acasă!

A fost foarte frumos! În primul rând pentru că am apucat să petrec timpul cu Sienna și cei dragi.

Nu mă plâng de drumuri și nu contează că nu mai apuc să dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte. Asta fac de când aveam 12 ani. Am bătut țara-n lung și-n lat și am cântat în fiecare colțișor al patriei noastre. Așa consider că am învățat geografia României (apropos… în clasa a XI-a am ajuns și la olimpiadă, faza județeană, dar slavă cerului că n-am trecut mai departe… vă povestesc altă dată cum și de ce).

Acesta este stilul meu de viață și-mi place de mor! Dacă aș avea prea mult timp liber, sincer, nu aș ști ce să fac cu el. Sunt persoana care gândește mult, prea mult, care analizează fiecare situație în parte de 10.000.000 de ori până ia o decizie, deci… mai bine mă țin în priză non-stop.

Ador zilele de relaxare cu ținute care îmi oferă un anumit confort. Sunt momente în care prefer să nu stau pe tocuri, în rochii sau haine elegante.

Iubesc jeanșii, tocmai din acest motiv îi port aproape tot timpul. Țin minte și acum cât de fericită eram la 7 ani, atunci când din primii bani câștigați din muzică mi-am luat prima mea pereche de jeanși. Cred că m-a știut tot Galațiul!

Cu aceeași relaxare m-am întors, începând de ieri, la celălalt copil al meu, DISKOteka!

Mă extaziază faptul că alături de oameni competenți ajung să realizez între 31 mai și 01-02 iunie acest festival. Nu este doar un concert, un spectacol. Sunt copilăria și adolescența mea,trăirile cele mai intense, primul sărut, primele emoții ale îndrăgostelii (bineînțeles, fără acordul părinților și al fratelui), primii prieteni, clipele când visam cu ochii deschiși și consideram că tot ce zboară se mănâncă, primele experiențe care m-au format ca om, acei ani plini de exuberanță.

Atunci părea doar un vis frumos tot ce trăiesc azi și sunt recunoscătoare pentru asta!

Îmi amintesc când stăteam la zid, în Galați și cântam cât mă țineau plămânii hiturile perioadei respective, într-o engleză proprie (bănuiesc că nu eram singura) dând textelor interpretarea pe care o doream, în funcție de starea mea din acele momente.

Abia aștept să petrec timp alături de cei care mi-au marcat viața: băieții de la East17 după care eram înnebunită, Nana,Ace of Base, Sandra. Aceștia sunt o parte dintre artiștii ale căror piese le-am cântat și, pentru că am câștigat premii la diverse festivaluri pentru copii, am  primit acordul tatălui de a-mi duce visul mai departe, MUZICA!

Aceste trei săptămâni care au mai rămas până la debutul DISKOteka vor trece într-o secundă!

Mai sunt multe detalii de pus la punct, chiar dacă lucrurile esențiale au fost realizate deja de un an, de când am început demersul, de când ne-a venit ideea!

DISKOteka Festival promite să readucă publicului atmosfera anilor `80-`90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri.w

Vă aștept în Timișoara, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, pe 31 mai, 1 și 2 iunie să retrăim împreună povestea vieții noastre!

www.diskoteka.ro

signature