Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

De iarna

Posted on 3

Pentru materialul de astazi, avand in vedere ca maine seara vine Mos Craciun, m-am gandit sa va marturisesc cateva amintiri din copilaria mea legate de Craciunurile de altadata.

Spre dezamagirea mea, Mos Craciun m-a prins intotdeauna dormind. Cu toate ca stateam de fiecare data pana noaptea tarziu, nerabdatoare sa il surprind in fapt, nu stiu cum se facea ca se furisa fix cand intram eu in lumea viselor. Si am tinut-o asa pana in clasa a VII-a, cand am inteles ca si daca imi voi pune scobitori in ochi tot nu o sa am vreo sansa sa il prind si sa-l trag de barba (dorinta oricarui copil, nu?!).

Dimineata, eu si Razvan, fratele meu mai mic, fugeam nerabdatori la bradul impodobit sa deschidem cadourile. Cu toata nerabdarea mea de copil, fiind mai timida, il lasam pe el sa deschida primul, asa ca el se alegea cu ce ii placea, iar eu ramaneam cu restul, cu ce nu-l atragea pe el (dulciurile si le pastra mereu).

Care a fost cel mai asteptat cadou? Intotdeauna visam sa primesc multe, multe jucarii, si de fiecare data primeam hainute si carti. Eram tare dezamagita. Asa ca azi, cand scriu scrisoarea pentru Mos Craciun alaturi de Sienna, suntem tare explicite. Anul acesta, dupa cativa ani buni in care n-am mai facut-o, i-am scris si eu o scrisoare Mosului. Va anunt daca el a considerat ca am fost cuminte sau nu…

signature