Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Daca pozele ar vorbi…

Posted on 2

Pozele sunt singurele amintiri cu care ramanem intr-un final, singurele care ne vor aduce aminte mai bine ca orice gand de locurile in care am fost, de oamenii pe care i-am cunoscut.

Poate ca nu sunteti de acord si nici nu va place sa va fotografiati cand mergeti in vacante iar mai apoi sa urcati pozele sa le vada toti prietenii de pe internet, dar nu asta este scopul. Pozele le realizati in primul rand pentru voi, pentru a avea ce sa va bucure mai tarziu si ce sa aratati nepotilor… de ce nu?!

Mie imi place sa fac poze pe oriunde ajung, iar de cand o am pe Sienna, cu atat mai mult ne fotografiem peste tot. Sunt amintiri care ma bucura desi a trecut doar un an de la realizarea lor.

Asadar, dragele mele, imortalizati fiecare moment important din viata voastra! Fotografiati-va atunci cand abia ati iesit de la salon si parul va sta superb, atunci cand purtati o rochie care va scoate feminitatea in valoare si chiar intr-o zi cand stati acasa dar va place foarte mult cum aratati in halatul de baie si fara pic de machiaj.

signature