Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Craciun vesel in Tara lui Mos Craciun

Refuz sa cred ca este cineva care nu a intrat inca in spiritul Sarbatorilor de Iarna. La fel, refuz sa cred ca este cineva care se aseamana cu Grinch, personajul care uraste Craciunul. Si… la fel, refuz sa cred ca este cineva care atunci cand se afla inconjurat de Mos Craciuni, spiridusi, cadouri, globuri si alte decoratiuni nu simte bucuria in suflet si nu se simte copil din nou.

Pentru ca eu am fost de curand in Tara lui Mos Craciun, insotita, bineinteles, de Sienna, dar si de sotul meu, si m-am simtit coplesita de emotii si de o bucurie extraordinara.

Sarbatoarea Craciunului in sine, dar si intregul peisaj de Craciun, au ceva magic. De aceea, toti ne simtim mai buni in aceasta perioada a anului. Si bine spunea Charles Dickens: „Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul”, pentru ca este placut sa fim buni si sa facem fapte bune in fiecare zi, nu doar in luna decembrie.

Acestea fiind spuse, va las in continuare cateva fotografii surprinse in Tara lui Mos Craciun si va doresc un Craciun Fericit si Magic alaturi de familie! Sa fiti binecuvantati!

signature