Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Craciun de poveste

Posted on 2

In fiecare an, seara de Craciun ma surprinde cu lacrimi in ochi, pentru ca imi reamintesc de sarbatorile in familie, alaturi de tatal meu, de care imi este foarte dor. Insa daca acum nu il mai am pe el, mi-a fost trimisa Sienna ca sa inlocuiasca golul pe care el l-a lasat in sufletul meu atunci cand a plecat.

In ziua de Craciun imi voi pune doua mari dorinte: sa primesc pace in suflet si multa sanatate, pentru ca doar asa vor putea veni si celelalte lucruri materiale, cum ar fi mai multe concerte, mai multe proiecte muzicale si piese care sa ajunga in casele tuturor oamenilor. Ah, si n-ar strica, totusi, sa primesc un microfon nou.

De gatit, nu gatesc, asa ca masa de Craciun o las pe seama mamei, in schimb dau o mana de ajutor la decorare casei.

Cum un cadou de Craciun mi-a decis drumul in viata: nu-mi mai amintesc cand am cantat prima data, insa mama imi tot povesteste ca aveam doi ani si primisem de Craciun un pian de jucarie. Ea se juca si canta notele cantecelului „Iepuras dragalas”, iar eu am inceput sa cant tinand perfect ritmul. Atunci si-a dat seama ca am voce.

FOTO: Marian Sterea

signature