Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Citeste o carte!

Posted on 3

Imi plac cartile de cand ma stiu. Imi place sa le citesc, imi plac aventurile in care ma poarta si imi plac lectiile pe care le primesc citindu-le. Cartile sunt cele care m-au ajutat sa inteleg viata si oamenii, m-au ajutat sa ma descopar si m-au ajutat sa trec peste anumite obstacole si situatii dificile de care m-am lovit. Da, sunt de parere ca o carte are capacitatea de a salva vieti.

Am acasa o colectie destul de maricica, as spune eu, insa, stiti cum e… niciodata nu este prea mult atunci cand iti place ceva cu adevarat.

Din nefericire, nu am timp liber suficient pentru cat mi-as dori eu sa citesc, dar e bine sa stiu ca am acasa un “prieten” pe care pot conta atunci cand raman singura.

Pe langa toate acele carti de dezvoltare personala care imi infrumuseteaza biblioteca din living si carora le voi ramane fidela pentru ca mi-au deschis mintea, si-au facut loc cele doua carti ale lui Andrei Ciobanu: “Suge-o, Ramona!” si “Suge-o, Andrei”, la care am ras cu lacrimi. Acelasi efect l-a avut asupra mea si “Mugetarile lui Frantz” a lui Frantz Adrian Diaconescu.

Mi-ar placea sa aflu ce carti cititi voi, care este titlul cartii care a ajutat la schimbarea voastra in bine sau care a fost cea mai frumoasa poveste pe care ati citit-o.

Bustiera: Nasty Gal

Sosete si Boxeri: H&M

FOTO: CATALIN ALIONTE

signature