Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Birthday Girl

Anul asta mi-am serbat ziua asa cum mi-am dorit intotdeauna, alaturi de fiica mea si de sotul meu, intr-un loc plin de magie si de viata. A fost o zi in care am fost inconjurata de iubire adevarata si fericire pura, de imbratisari inocente si declaratii sincere. A fost o zi colorata si cu multe surprize placute sufletului meu.

Nici nu stiu de cand nu mi-am mai serbat ziua de nastere altfel decat pe scena, acolo unde sentimentul este de nedescris. Sa stai in fata a zeci de mii de oameni si la un moment dat sa ii auzi pe toti cantandu-ti La Multi Ani este unul dintre cele mai emotionante sentimente din cate exista, nici nu imi gasesc cuvintele potrivite sa exprim ceea ce simt atunci.

Vreau sa va multumesc si voua inca o data pentru urarile frumoase pe care mi le-ati lasat in mesaje si pe retelele de socializare, mi-au ajuns la suflet si au contribuit ca ziua mea sa fie una perfecta. Sunteti minunati!

 

signature