Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Andreea Antonescu

cateva vorbe despre mine...

Nu este singură la părinți, mai are un frate, Răzvan, component al trupei Quattro. Și-a început cariera la vârsta de 6 ani, când era un concurs la Galați, „Și eu voi fi o stea”. Primul album al Andreei a fost scris de Adrian Ordean, care i-a scris 10 piese ce se regăsesc pe albumul solo al ei, „Din vina ta”, album pe care Andreea l-a lansat la numai 12 ani.

După lansarea albumului solo, micuța Andreea, împreună cu alte două fete (printre care și Giulia, ex- Candy) înființează trupa „Flash”. Însă proiectul nu durează mult, Andreea Antonescu visând la o carieră alături de Andreea Bălan pe care o întâlnise la mai multe emisiuni și de care îi plăcea foarte mult.

Viața trupei Andre începe în toamna anului 1998, când Andreea Antonescu și Andreea Bălan intră pentru prima oară în studio. Andreea a debutat cu adevărat pe scena muzicii românești în trupa Andre alături de Andreea Bălan, fiind considerată cea mai tare trupă din România, lansând hit-uri peste hit-uri, spărgând toate topurile muzicale dovada și mulțimea de premii obținute printre care Premiul I la Secțiunea Șlagăre la Festivalul de la Mamaia 1999, premiul Bravo Otto pentru cea mai tare trupă pop-dance a anului 2000, 4 Discuri de Platină și 1 Disc de aur pentru cele peste 1,2 milioane de albume vândute în cei peste 3 ani de activitate și multe alte premii cu care trupa Andre a spart piața muzicală românească.

În 2004 lansează piesa Când dansam, alături de Fabrizio, care a fost nominalizată la Premiile muzicale MTV România 2004 la categoria „Best Pop”.

În anul 2010, Andreea Antonescu a lansat, sub pseudonimul de Miss Ventura, cântecul „Ready for Us”, însă acesta nu s-a bucurat de foarte mare succes.

Din 2013 revine ca Andreea Antonescu și lansează melodia „Pune-o pe replay”.

… text de pe  ro.wikipedia.org/wiki/Andreea_Antonescu