Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

ANDRÉ capitolul II

Posted on 17

O Andreea + o Andreea = ANDRÉ

Mai simplu chiar și decât o problemă de matematică!

Așa a și fost… simplu și frumos! Două fetițe însetate de muzică, dornice de succes, trăindu-și visul mai repede decât se așteptau.

André a fost despre voi și despre noi!

Două adolescente sincere și timide în contrast cu ce se vedea pe scenă, emoționate și cu sufletul la gură înainte de absolut fiecare concert, nu neapărat cu prea multă încredere în ele însele, dar cu o ambiție ieșită din comun. Mereu dornice de a fi pe primul loc în sufletele voastre și de a rămâne acolo, am muncit până la epuizare pentru a elimina orice concurență.

Mult efort, nopți nedormite și zeci de mii de km parcurși într-o mașină, toate acestea, din dorința de a vă dărui o mică parte din sufletele și visurile noastre.Am râs, am plâns, am dormit, am trăit cele mai mari emoții și am ajuns de la agonie la extaz alături de Andreea Bălan. Da, ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună, mai ales în situații de cumpănă, până am devenit o familie. Cu bune și cu rele, cu surle și trâmbițe, ni s-a dovedit de prea multe ori că noi două avem o legătură aparte. Prea multe coincidențe și mult prea multe situații ne-au adus mereu una lângă cealaltă, până am realizat că nimic nu e întâmplător și ne-am supus.

Ne-ați arătat ce înseamnă iubirea, prețuirea și respectul. Ne-ați ajutat să ajungem pe cele mai înalte culmi ale succesului, ne-ați tratat ca pe niște regine, iar astea nu se pot uita vreodată!

Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă proiectul André a fost numit fenomen, iar fenomenele nu se sting niciodată.

După 20 de ani, ne-am maturizat! Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atat de mare, încât eu șiAndreea vrem să dăruim ce avem mai bun. Tot cu aceleași emoții sau poate chiar mai mari, dar și cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în fața celor ce ne iubesc, trupa André . 

Această revenire înseamnă să retrăiesc cei mai frumoși ani din viață. Au fost anii cei mai intenși, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela Andre, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că da… André a fost și proiectul tatălui meu, care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus!


André este despre noi,

André este pentru voi,

Să înceapă André`, capitolul II!

signature