Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Album de Familie

Posted on 10

“Familia este ca un sanctuar pentru mine. Intotdeauna ma intorc la ei sa ma sprijine si sa imi dea putere. Ma linisteste sa stiu ca indiferent pe ce cale as apuca-o, familia mea vine din urma.” – Benjamin Bratt

Este zambetul Siennei atunci cand ma vede cel care imi da putere. Este imbratisarea lui Traian cea care ma face sa ma simt cea mai iubita femeie din lume. Sunt momentele petrecute in trei cele care imi hranesc sufletul si ma lasa sa inteleg ca sunt o norocoasa.

Am o familie minunata, o familie pe care nu as schimba-o pentru nimic in lume si alaturi de care traiesc cele mai valoroase clipe ale vietii. Oricat de tare s-ar incapatana parca timpul uneori sa ne tina departe unul de celalalt, eu cu concertele, sotul cu afacerile, fiica cu scoala, Cineva de acolo de Sus ne tine aproape si mai uniti ca niciodata. Impreuna suntem o forta, impreuna suntem familia perfecta. Impreuna suntem tot ce avem nevoie ca sa respiram. Orasul poate sa se darame in jurul nostru, impreuna vom supravietui indiferent de vreme.

Iubit-va familia, dragii mei! Asa cum sunteti, cu bune si cu rele, sunteti o binecuvantare. Familia este o binecuvantare, iar voua vi s-a oferit cel mai frumos cadou din cate exista. Imbratisati-va, spuneti-va cat va iubiti, mancati impreuna, plimbati-va impreuna, dormiti impreuna, uitati-va la filme impreuna, radeti impreuna, priviti-va cu cei mai frumosi ochi. Nu va vorbiti niciodata de rau, nu adormiti niciodata suparati.

Seara, cand va puneti in pat, sa adormiti cu zambetul pe buze si inima impacata, pentru ca sunteti acasa si sunteti alaturi de cine trebuie.

Concluzia: “Daca vrei sa schimbi lumea, du-te acasa si iubeste-ti familia.” – Maica Tereza

signature