Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Toamna flashy

Posted on 6

De dragul toamnei, anotimpul preferat al multora dintre noi, toamna care anul asta s-a gandit sa fie mai generoasa ca niciodata, mi-am achizitionat cateva piese vestimentare stralucitoare pe care sa le port cu mandrie pe covorul multicolor de frunze.

Ce-i drept, eu trebuie sa mai astept putin ca sa pot face, intrucat in America vara inca celebreaza viata, dar sper ca recomandarile mele din fotografii sa va serveasca drept sursa de inspiratie pentru evenimentele la care urmeaza sa ajungeti toamna asta.

Nunti, botezuri, baluri, petreceri, chiar si o iesire obisnuita in club… la niciuna dintre ele nu veti da gres cu o salopeta din paiete. Sau, de ce nu, chiar o salopeta indrazneata scurta.

Printre articolele achizionate se numara si o rochie scurta, o fusta mini, o bustiera si un sutien pe care il poti purta cu o camasa. Pentru ca-mi plac culorile si m-am hotarat sa le port mai des, nu m-am rezumat la paiete intr-o singura culoare, ci am optat pentru paiete multicolore.

O explozie de culori care garanteaza buna dispozitie cat timp le porti cu zambetul pe buze.

signature