Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Decembrie fierbinte

Posted on 7

Daca vremea de afara nu ne mai permite sa ne imbracam asa cum ne place noua, macar in poze sa o facem. Si, sincera sa fiu, nu strica o sedinta foto din cand in cand, facuta de un fotograf profesionist sau nu. Important este sa avem fotografiile, sa ne placa noua, pentru ca acestea ne vor fi amintirile peste ani si ani.

O fotografie exprima starea de spirit pe care ai avut-o in momentul respectiv, asa ca nu te fotografia doar atunci cand mergi in vacante sau atunci cand este un moment frumos. Imortalizeaza orice moment al vietii tale si pastreaza o arhiva. Daca tu, la -3 grade Celsius ai simtit nevoia sa te imbraci ca de vara, fa-o si imortalizeaza clipa – a fost ce ai simtit in acel moment si iti vei aduce aminte de asta mai tarziu, cu zambetul pe buze.

Asa am simtit eu zilele trecute, ca la sfarsit de an sa imi reamintesc vara calduroasa a lui 2018. Mi-am pus cateva hainute lejere si colorate si mi-am imaginat pret de cateva ore ca sunt din nou in luna august. A fost placut, sa stiti!

signature