Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Caldura mare

Posted on 7

Iubesc caldura. Vara este anotimpul de la care primesc energia, optimismul si inspiratia de care am nevoie ca sa duc la bun sfarsit toate planurile marete pe care le-am facut inca din toamna. Stiu, este mai greu cu temperaturile exagerat de ridicate, acele zile in care nu se incumeta nimeni sa iasa din casa, dar chiar si atunci gasesc o modalitate sa ma bucur din plin de ce are vara sa imi ofere mai frumos.

Daca ma intrebi pe mine, as recomanda tuturor, cat e vara de lunga, sa stea pe litoral. Timpul petrecut la malul marii este cea mai buna terapie. Dar pentru ca sunt constienta ca nu ne putem rasfata chiar asa, recomand pentru weekend-uri o escapda la munte, la padure sau chiar la bunici la tara, acolo unde putem gasi o oaza de racoare in livada sau sub un nuc batran.

Cat despre tinutele vestimentare… cat mai putine haine, scurte si vaporoase si in nuante deschise ca sa nu atragem caldura. Ah, si nu uitati sa va hidratati!

signature