Înscrieți-vă cu adresa dvs. de e-mail pentru a fi primul care afla mai multe despre mine, poti afla exclusivitati, noutati din blog și multe altele.

Alba ca Zapada in mijloc de toamna

Posted on 7

Asa cum am mai spus-o, atunci cand nu ma aflu pe scena sau la vreun eveniment, prefer si ma simt confortabil imbracata intr-o pereche de jeansi sau pantaloni lejeri si adidasi. Topurile mulate, cele cu umerii cazuti sau inscriptionate cu mesaje imi completeaza tinuta dupa starea pe care o am sau doresc sa o transmit celor cu care ma intalnesc.

In America, toamna este blanda. Fara prea multi nori gri si temperaturi scazute, zilele de toamna imi permit sa port tinutele preferate peste care sa adaug, spre seara, o jacheta care sa ma incalzeasca.

Si pentru ca am decis sa port mai putin negru si mai multa culoare, incerc pe cat posibil sa aduc un plus de bucurie cu ajutorul outfit-urilor multicolore. Te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel. Intr-o zi de toamna ploioasa si intunecata, scoate din dulap cele mai colorate hainute si imbraca-le! O sa simti efectul benefic al culorilor pe pielea ta!

signature